Huren

Voor actuele prijzen klikt u op “Beschikbaarheid”.

Wij kunnen niet online garanderen dat ons appartement de gewenste periode nog vrij is. Wanneer dit nog wel het geval is, krijgt u daarop een optie. Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen, ontvangt u van ons de huurbevestiging.

De toeristenbelasting bedraagt € 1,= per persoon per dag. De aanbetaling bedraagt 150 euro per week. Daarnaast dient een borg van 150 euro betaald te worden, welke wordt geretourneerd wanneer het appartement schoon en onbeschadigd is achtergelaten. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor de datum van vertrek in ons bezit te zijn. Ligt de vertrekdatum binnen zes weken na de reservering, dan dienen de volledige reissom en borg direct betaald te worden.

Uiterlijk een week voor vertrek ontvangt u van ons de sleutelcode van het sleutelkastje welke naast de voordeur hangt, mits de volledige reissom en borg is voldaan. De huurprijzen zijn inclusief gas, water en electra, exclusief lakens, slopen, handdoeken en keukenlinnen.

U kunt ervoor kiezen om het appartement te laten schoonmaken en daarbij een lakenpakket, handdoeken en keukenlinnen af te nemen. De kosten hiervan verneemt u separaat.

Indien u dit pakket niet afneemt dient u er zelf voor te zorgen dat het appartement schoon wordt achtergelaten. Mocht u meer informatie wensen over het skigebied, Les Menuires of het appartement, neemt u dan gerust contact met ons op!