Wintersport in Les Menuires, Savoie, Frankrijk

Heerlijk in de Alpen-streek skien in Frankrijk, met ons vakantieverblijf in Les Menuires als uitvalsbasis. Tegen aantrekkelijke prijzen is het mogelijk ons appartement te huren.

Heeft u na het lezen nog vragen en wilt u (voor uw aanvraag) graag contact?
Bel dan gerust: +31 6 54900259

Skien in Frankrijk

Wilt u graag skien in Frankrijk? Kom gezellig naar ons appartement in skigebied Les Trois Vallees. U geniet van wintersport in de prachtige Alpen-streek van Frankrijk.

Appartement huren

Tijdens de vele tochtjes op de piste kunt u genieten van een heerlijke woning. Voorzien van alle gemakken, inclusief gratis Wi-Fi. Bij het appartementencomplex is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Tegenover het complex is een supermarkt alsmede skiverhuur.

Het gebouw Le Necou ligt direct aan de skipiste in de wijk Reberty 2000. Daarmee zijn er volop faciliteiten om uw bezoek aan dit schitterende ski-gebied onvergetelijk te maken.

Wie wij zijn

Wij zijn Norman en Anja van Deijk en hebben dit appartement aangeschaft nadat wij verliefd waren geworden op het heerlijke skigebied.

Het appartement hebben wij de afgelopen jaren verfraaid, smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken. Elke keer als wij er zijn hebben wij een ’thuis’ gevoel. Dat merken wij ook aan de jaarlijks terugkerende vaste huurders. Ook u zult dat ervaren. U bent van harte welkom.