Beoordelingen

Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen
- 4.6 van 5, 19 stemmen, 20 waarderingen

Appartement is ruim voor 4 mensen en je bent zo op de piste.
Skigebied is fantastisch. Zoveel mogelijkheden.
Wij zijn er nu 3x geweest en willen niets anders meer.

Anneke, 18 maart 2018

Wij hebben een heerlijke week gehad in een heel fijn appartement met prachtig uitzicht in de kleinschalige gezellige wijk Reberty 2000. Winkels, skiverhuur en restaurants allemaal op loopafstand. En vanuit het appartement stap je zo op de ski’s en door de centrale ligging in Les 3 Vallées ben je zo in Val Thorens aan de ene kant en Méribel / Courchevel aan de andere kant. Kortom, top!

Jaap, 10 maart 2018

Hallo Anja en Norman,
Wij hebben het reuze naar ons zin gehad. Jullie appartement is smaakvol ingericht en alles is aanwezig. Wifi werkt perfect. Vonden de kinderen wel prettig. Vanuit het appartement konden wij zo de piste op. Heerlijk en luxe. Dank jullie wel. Wij komen zeker terug. Frans

Frans en familie, 20 januari 2018

Prima appartement voor vier personen. Persoonlijke touch door inrichting en spelletjes. Supermarkt, restaurant en bushalte op steenworp afstand. Directe toegang tot de piste en liften. En een zeer uitgebreide skigebied, wat wil je nog meer?

Ester, 2 januari 2018

Knus appartement waar we een mooie week hebben gehad om te skien. Mooi weer. Val Thorens is zo te bereiken via de pistes. Prima plek, we komen zeker nog een keer terug.

R. Marinisse, 15 april 2017

Een leuk en net appartement wat wij met zijn vieren hebben gebruikt. Midden in het skigebied en direct aan de piste. Doordat er veel dingen standaard aanwezig zijn en het prettig is dat een ieder deze weer aanvult als het op is hoef je zelf geen losse standaardzaken mee te nemen(schoonmaak,afwasmiddel,wc papier,p/z en kruiden ed.) Ook waren er spelletjes en boeken aanwezig. Kortom leuke stek!

J. Staak, 8 april 2017

Erg prettig contact met Norman gehad. Appartement is netjes en ruim te noemen. Dichtbij liften en voorzieningen. Goed bereikbaar met de auto en voldoende parkeergelegenheid. Prettig dat je zo uit het complex op de ski’s kan stappen .

Marco van der Lans, 25 februari 2017

Beste Norman en Anja,

Wij hebben met ons gezin genoten van jullie appartement. Het is heerlijk en smaakvol ingericht. Wij hebben 's ochtends broodjes aan de deur laten bezorgen. De zon en de goede sneeuw maakte onze vakantie compleet. Wij komen zeker terug. Hans.

Hans Kleinepier, 4 februari 2017

Beste Norman en Anja,

Wij hebben met ons gezin genoten van jullie appartement. Het is heerlijk en smaakvol ingericht. Wij hebben 's ochtends broodjes aan de deur laten bezorgen. De zon en de goede sneeuw maakte onze vakantie compleet. Wij komen zeker terug. Hans.

Hans Kleinepier, 4 februari 2017

Beste Anja en Norman, Dit was de eerste keer dat wij rechtstreeks hebben geboekt. Zeer goed bevallen. Dank voor de perfecte service. Het appartement is prima verzorgd met alles erin. Wij waren wat angstig vwb. de sneeuwcondities, maar op deze hoogte is het nog prima skiën. 's middags zaten wij tot 17.30 uur in de zon. Wat wil je nog meer. Oh ja.........terugkomen.

Jan en Marianne, 8 april 2016

Heerlijk appartement en lekker huiselijk. Zijn met 4 vriendinnen geweest. De auto de hele week niet gebruikt en lekker veel uit eten geweest. Het is voor ons tenslotte ook vakantie. Anja, wij komen weer.
Groeten uit België.

Diana, 19 februari 2016

Dit is de vierde keer dat wij hier zijn. Het blijft een super appartement met alle voorzieningen. Winkel om de hoek en enkele prima eetgelegenheden in de buurt. Veel zon gehad en zelfs nog een aantal uren op het balkon gezeten. Groot voordeel is de prima wifi. Wij konden werken en op de lange latten.
Norman en Anja: tot volgend jaar.

Fred, 15 januari 2016

Een prima appartement op een zeer gunstige locatie, direct aan de piste. LM is wat ons betreft het meest gunstigste gelegen in L3V. Geheel compleet uitgerust, voldoende servies, beddengoed e.d. In verhouding met, ons bekende, Oostenrijkse appartementen aanzienlijk compacter maar dat is bekend van de Franse appartementen. Het skigebied L3V maakt daarentegen heel veel goed. Wij hebben er met 4 personen een heerlijke week doorgebracht met alle dagen volop zon. En misschien wel iets te warm dan goed is voor de pistes. Eind van de week werden de pistes wel wat harder en ijziger.

Kees, 3 maart 2015

Prima appartement met prima ligging in een van de beste skigebieden van Europa ! Uitstekende communicatie met Norman (eigenaar/verhuurder).

Gerald, 2 maart 2015

Prima appartement met ruim balkon, van alle gemakken voorzien en ideale ligging direct aan de piste. Alle benodigde zaken op korte loopafstand: ski pas, ski huur en supermarkt. Verder gratis openbaarvervoer elke 20 min. naar het centrum van Les Menuires.

Groot voordeel om van een particulier te huren is dat je op voorhand de sleutel krijgt en je moet onder eigenverantwoording het appartement schoon opleveren, dit scheelt heel veel tijd in vergelijking met een sleutel afhalen bij- en de schone oplevering aan een reisorganisatie. Veel flexibiliteit bij aankomst en vertrek dus.

Dus een echte aanrader in een fantastisch skigebied met veel mogelijkheden gedurende het hele seizoen. Als voorbeeld hebben we een dag op een hoogte van 2300-3200m in de stralende zon geskied, terwijl in het dal een dichte mist hing met nog geen 15 m zicht.

Erik, 1 maart 2015

Leuk appartement met een aangename persoonlijke touch, direct aan de piste. Zeer ruim skigebied waar elke skiër aan zijn bod komt.

Skiverhuur, skipass en winkel op wandelafstand.

Annemie, Koen en kinderen, 4 februari 2015, België

Prima appartement gelegen in Reberty. Voor Franse begrippen redelijk ruim. Alles ruim voldoende aanwezig. Vanuit het appartement direct op de skipiste.

Piet, 1 februari 2015

Wij zijn van 27-12-2014 t/m 03-01-2015 in Necou 721 verbleven met onze 2 dochtertjes van 4 en 2. Vanwege de sneeuw, een verkeersinfarct en een kapotte auto kwamen we pas zondag 28-12-2014 aan in het appartement. Maar dat was als een warme deken. Echt een superfijn appartement en van alle gemakken voorzien: Goede bedden, complete keuken met vaatwasser en combi-oven, audio / TV apparatuur, mooi balkon / uitzicht, prima badkamer met apart toilet en supersnelle WIFI. Een echte aanrader in het mooie skigebied van Les Menuires / Les 3 Vallées!!

Tim, 21 januari 2015

Gisteren teruggekomen uit Les Menuires.

Een heerlijke tijd gehad in het appartement van Anja en Norman. Zeker nu we vernamen dat het in heel Europa groen was en wij lekker elke dag tochten konden maken.

Alles was aanwezig. Het wifi netwerk werkt perfect.

De auto de gehele week niet nodig gehad. Je stapt voor de deur op de latten. Beter kan het niet.

Leuk om de enthousiaste verhalen van de andere huurders in het gastenboek te lezen. Naar wij begrepen komen er veel vaste huurders. Ook wij komen zeker terug in dit heerlijke appartement.

Hans en Irene, Jack en Maria, 22 december 2014

Prima locatie! Je skiet zo het appartementencomplex uit en in. Geweldig skigebied. Als je gevorderde bent, is een skipas Trois Vallées nodig!

Het appartement is van alles voorzien. Prima!

Helma, 21 december 2014